Lodjuret

Detta inlägget tillägnar jag min goda vän My Hansson. Hon är konstnär och målar fantastiska tavlor av natur och djur i akryl. Tavlan över lodjuret är redan sålt, men det finns fyra andra kvar till salu av utställningen De 5 Stora (rovdjuren) som hänger på Järvzoo.

www.myhansson.com

Translation:
This post is for my good friend My Hansson. She is an artist who paint nature and animals in acrylic. The painting above is sold, but there are four more in the exhibition De 5 Stora, about the 5 great predators in Sweden.

This entry was posted in Lånat. Bookmark the permalink.

3 Responses to Lodjuret

  1. June says:

    Sv: Ja, jag har märkt att jag tydligen är svag för lila. Kom på när jag lade ut bilden i går att jag visat flera nästan likadana sminkningar tidigare.

  2. Maria says:

    Suck, jag skrev värsta långa kommentaren men den försvann innan jag hann posta den, nu kanske det blir dubbelt? Hur som helst så syr jag inte så mycket, jag scrappar mer. Det finns lite bilder i bloggen under “scrappat” om du vill se mina kort. Ibland målar jag nån tavla som jag stämplar ord och bokstäver på mm. men egentligen är det musiken som är mitt stora intresse. Tänkte bli sångpedagog och har gott ett par år på folkis för att komma in på musikhögskolan, men sen kom jag på att jag inte vill ha min hobby som yrke så då blev det att plugga till lärare istället. Vad har du för intressen?

  3. Maria says:

    Just nu är det lite dåligt med musicerandet vilket är supertråkigt. Men idagsläget har jag inte riktigt tid, har valt att fokusera på träning och viktminskning istället så jag är på friskis 4-5 dagar i veckan. Förr sjöng jag i gospelkör mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>