Ke rn

När jag fyller år vill jag ha dessa ringar mer än något annat. De är så nördiga, så underbara! Du sätter ringarna på två fingrar och sen kan du leka loss!

Ringarna finns att köpa här.

Jag får väl avsluta detta med ett nördskämt:

Two fonts walk into a bar and the barman says: “Sorry lads, we don’t serve your type.”

Translation: I want these set of rings for my birthday. They are so nerdy, so wonderful! You put them on two of your fingers and kern away!

You can buy the rings here.

This entry was posted in &Mer, Lånat, Prylar. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ke rn

 1. June says:

  Jag har lagt in ditt nummer. Mitt är 073-823 43 87. Och du, jag heter Julia på riktigt :) June är bara ett gammalt nickname som har hängt med.

  Jag jobbar hela helgen tyvärr, fredag lördag och söndag. Jobbar alltid natt så då kan jag inte ses. Däremot kan jag ses på till exempel onsdag kväll förslagsvis, eller en annan helg framöver :) Nu har vi fått lägenhet dessutom!

 2. June says:

  1 juni är inflyttning!

  Kanon, vad sägs om att vi hörs i morgon under dagen? :)

 3. June says:

  Ringarna är roliga. Påminner mig om när designstudenter på mitt gamla universitet smyckade fasaden på skolan. Vårt skolhus var ett smalt hus på fem våningar med glasfasad hela vägen upp på ena sidan. På insidan av glaset satte de upp stora bokstäver så när man var utanför kunde man läsa först “there is a new serif in town” och sedan “who shot the serif?”.

  Det var fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>