Wedding in the Park


Foto: Filippa Nielsen

För ett par veckor sen vad min man och jag på bröllop i Linköping. Jag hade ärvda kläder på mig: klänning från min gamla roomie Maria och så handväskan som kommer från mormor. Glasögonen har jag fått från svägerskan som köpte dem second hand.

Brukar du handla begagnat? Är det för att det är charmigt med unika plagg eller är det ett sätt för dig att värna om miljön? Kanske för att hjälpa människor som har det lite sämre ställt än du och jag?

Translation:
A couple of weeks ago me and my husband were guests at a wedding. I wore hand-me-down clothes: the dress is from my former roomie Maria and the purse used to belong to my grandma. My sister in law bought me the glasses, also second hand.

Do you buy second hand and vintage? For what reasons?

This entry was posted in &Mer, Fotografi, Prylar. Bookmark the permalink.

5 Responses to Wedding in the Park

 1. June says:

  Åh vad fina ni var! Speciellt du! Klänningen är fantastisk! Och glasögonen till! Och väskan! Åh!
  Sv: Tack tack. Det gör fortfarande ont.
  Ja jag får göra det.
  Jag vet, men Lockbutiken har alltid känts som en trygghet. Man har inte behövt tänka så mycket och fundera på om det är en seriös sida och vad de ska ta i fraktavgift och om de fraktar till Sverige … Ja, du vet. Allt sånt.

 2. June says:

  Sv: Superfin!
  Oh! Jag måste verkligen testa det här bikarbonatspåret nu, du provar ju olika tvättmetoder och skafferiprodukter oftare än jag byter strumpor just nu ;)
  Ah, jag tror hon vet det, hon sade något om att hon fuckat upp hemsidan och inte vågade säga det till tjejen som gjort hemsidan för då skulle hon få skäll, haha! Men det var snällt av dig att skriva det till henne, hon är utomlands nu men när hon kommer hem kanske hon kan få tummen ur och fixa det hon har strulat till :)

 3. June says:

  Världen är pytteliten. Kolla kommentaren om din kommentar som du skrev senast.

 4. June says:

  Sv: Ja, Sparklepaletten har dessutom två lila skuggor! :) Den är limited edition ja, men den finns säkert på Ebay. Jag handlar massor av smink där.

 5. Maria says:

  Ohh Tlda. Väskan är ju helt fantastisk! :) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>