Laundry Day

Jag sitter och jobbar på min digitala målning och springer rundor till tvättstugan idag. Någonstans däremellan ska jag få till en powerwalk, en hemma-spa-stund och så kanske lite käk. När jag tvättar kläder använder jag mig av såpnötter. Det blir rent, doftar neutralt, är bra för miljön och skitbra för oss allergiker! Har du testat själv än?

Translation:
I’m working on my digital painting and running to the laundry room today. Somewhere in between I’m supposed to go for a walk, give myself a home-spa-treatment and maybe a feed. When doing laundy I use so called soapnuts. The clothes get clean, they smell neutral, they are good for the environment and awesome for us with allergies! Have you tried it yet?

This entry was posted in &Mer, Fotografi. Bookmark the permalink.

4 Responses to Laundry Day

 1. spiderchick says:

  Gött med en powerwalk!

  Ang stugan: Ja det är mkt att göra men det kommer bli härligt! Vi har så många som kan hjälpa till :-)

 2. June says:

  ÅÅÅH! Såpnötter! Jag har tänkt på det skitasalänge men inte tagit tag i det än! Nu slog jag mig lite för pannan. Beställer du dem på nätet?
  Sv: Jättevackert! Det var en perfekt dag för Österlen. Jag tror också att det är för nära, men blir bekväm och hemmablind. Jag har ju inte ens varit i Köpenhamn ännu fastän det var det första jag skulle göra när jag flyttade ner :/

  • Designokrati says:

   Hihi, söt du är. Jag har bara köpt på marknad än så länge, den lilla påsen jag köpte har räckt jättelänge – det går ju att använda samma nötter flera tvättar. Jag ska ta och beställa nytt om en månad eller så, ska först ta reda på vart jag bäst beställer ifrån. Vill du inte beställa redan så kan du få några nötter av mig att testa med. Fast efter att jag beställt isåfall, jag har inte jättemånga kvar. Vi kanske ska åka till Köpenhamn nästa helg, beroende på hur många guldpengar det finns på kontot :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>