Taking up the Painting

Nu är det så att min blogg är min och jag behöver inte förklara varför jag uppdaterar så sällan. Men ni fina trogna läsare ska veta att det helt enkelt inte finns någon ork efter en dag på jobbet. Jag ska försöka skärpa mig!

I fredags ställde jag mig framför mitt kära staffli för första gången på två år. Det har liksom inte varit läge att släpa det över hela jorden och sen har det inte blivit av. Men nu så! Den här gången inspirerades jag av min fina tygpåse från Australien och Woven Hands album Consider the Birds. Tavlan kommer troligen inte bli så lik mina idéer när jag började, men det är ju det som är så spännande!

Senare ikväll ska jag uppdatera lite från helgens karneval. Det blir mycket rörelse och färg!

Translation:
Short story: the reason I don’t update as much as you probably would want me to is that I’m too tired after work in the evenings. But I’ll try and do better! Last Friday I started painting again after a two-year-break. This time my inspiration is my fabric bag from Australia and Woven Hand’s album Consider the Birds. The finished result will probably not look anything like my intentions, but that’s the exciting part!

This entry was posted in &Mer, Fotografi, Illustrationer. Bookmark the permalink.

2 Responses to Taking up the Painting

 1. June says:

  Å, jävlar vad kul att måla. Jag kanske skulle ta tag i det snart, det har verkligen kliat i fingrarna den senaste tiden. Det är flera år sedan jag målade nu och jag saknar det.
  Sv: Jag betalade 55 kronor för en påse, vet inte hur många nötter det är i den, men det ska räcka till 60–80 tvättar tror jag. Adam sade att kläderna såg rena ut och de luktar rent och så, så jag tror det funkar bra :)
  Annars får vet du var det finns i butik :)

  • Designokrati says:

   Det är skitkul! Gör det! :D
   Det verkar ju vara ett vettigt pris ändå. Kanske jag ber dig peka ut butiken nästa gång jag kommer till Lund. Vore kul att kika runt i lite second hand-butiker i Lund snart, jag har länge sagt det men fortfarande inte gjort. Är du sugen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>