Carnival

Det har varit karneval i stan i helgen. Gatorna har varit fulla av folk och ljudnivån har nått ända hem till oss. I lördags var jag och mannen nere och kollade in läget. Jag käkade obligatoriskt festivalkrubb, det blev en kycklingkebab i pita, och min käresta åt en för honom obligatorisk Belgisk våffla. Jag letade efter Texasburgare som är den optimala festivalburgaren, men icke. Jag får hålla mig tills Malmöfestivalen i augusti!

Vi satt vid hamnen och njöt av solen som hållit sig undan de andra dagarna, strosade runt och tittade på krimskrams och avslutade med karnevaltåget. Mycket färg, mycket konstiga dräkter, och alldeles för mycket folk.

På kvällen återvände vi ner på stan för att ta en burgare och öl på nya haket Plan B. Det skulle kunna bli ett stammisställe. Fräscht.

Och för att avsluta måste jag fråga er om ni sett tv-serien Carnivale? Är det något att ha?

Translation:
There was a carnival in my city this weekend. The streets have been filled and the noise  reached our apartment. On Saturday my husband and I checked it out. I ate a much needed chicken kebab and my husband a mandatory Belgian Waffle. We spent some time by the harbour, looked at all the kitsch and finished with the carnival parade. When night fell, we returned to the city for a burger and beer at new place Plan B. And at last I need to ask you; what do you think of tv series Carnivale? Is it any good?

This entry was posted in &Mer, Fotografi, Prylar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>