A Dance With Dragons

Idag regnar det och blåser storm utanför mina väggar så jag passar på att städa och fixa här hemma istället för att göra andra sommarnöjen som att sörpla kaffe på ett café, läsa en bok på stranden eller plocka blommor på en äng.

Den här boken köpte jag häromdagen. Det är den femte boken i en fantastisk serie och det är 6 år mellan den här och boken innan. Jag som började läsa serien för knappt två år sedan har ju inte väntat lika länge som många andra fans ändå. Förutom att författaren är en kung på skildringar så innehåller böckerna små fina illustrationer och kartor över länderna. Du kan köpa böckerna här tex.

Nu ska jag dammsuga, sen ska jag göra mig en kopp te, tända ett ljus för vårt grannland och deras tragedi, och sen ska jag försvinna in i en helt annan värld. En värld som precis som vår är full av ondska men som åtminstone är fiktiv.

Translation:
While the rain is puring outside I’m at home, cleaning and fixing stuff, instead of drinking coffee, laying at the beach or picking flowers. I bought this book the other day. It’s the fifth book in a great series. Apart from the fact that the author is a master of descriptions, the books include pretty illustrations and maps. I’m going to get back to the cleaning now, and then I’m to make myself a cup of tea, light a candle for our Norwegian neighbours in their tradegy, and then I’m off to a different world. A world that is just like ours filled with evil – but at least it is fictitious.

This entry was posted in &Mer, Fotografi, Illustrationer. Bookmark the permalink.

2 Responses to A Dance With Dragons

 1. June says:

  Sv: Usch vad jobbigt. Det är så irriterande när det kliar i ansiktet också för det syns på en gång när man börjar klia. Och sen blir det bara värre. Blä! ID har jag aldrig provat, höll på att brista ut i asgarv när jag följde med min kusin till en affär och hon betalade 1 500 kronor för tre produkter. Det är helt sjukt.

  Jag tycker Maria Åkerberg mascara är bra. Kan tänka mig att de har ändrat den lite, för jag tycker den är lite fuktigare än jag minns Dermanords mascara. Det hamnar mer mascara på fingret om man stryker det över ögonfransarna. Men än så länge har jag inte promenerat hem genom något regnoväder, så den har inte runnit någonting i alla fall.

  • Designokrati says:

   Mmm det är verkligen sjukt dyrt, och även om jag inte testat det själv skulle jag inte säga att det var värt pengarna. Det finns annat bra, om inte bättre, för en bråkdel av priset. Jag är så nyfiken på SN, nu äntligen ska det bli av alltså! Jag hoppas bara att jag hittar rätt färg direkt. Om du har tips på någon mitnattsblå eller kall mörklila ögonskugga så får du gärna säga till :)

   Haha, inte det. Annars har du ju haft några regnoväder på dig att testa den senaste veckan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>