Rise and Shine

Välkomna alla nya! Kan det vara så att bästa June länkade hit er igår?

Så här ser jag ut idag när jag far till Malmö för att besöka festivalen för första gången på två år. Jag får ju passa på innan den är över igen. Kanske en Texasburgare på det? Knytblusen (eller knutblys som jag får det till när jag inte tänker på vad jag säger) och kjolen är båda second hand. Mitt fina örhänge köpte jag i Carins, Australien.

This is what I look like today when I’m off to Malmö and the big festival that ends tomorrow. Might get one of those Texas burgers that I love. The tied blouse and skirt are both second hand. The pretty earing is from Cairns, Australia.

This entry was posted in &Mer, Fotografi, Prylar. Bookmark the permalink.

2 Responses to Rise and Shine

  1. Emmy says:

    Tusan vad vacker du är matilda! Din blogg är så harmonisk och inspirerande :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>