While I Sleep in a Bed of Hay

Ibland vill jag gå på Loppis. Och då är det jättebra att min svägerska också vill det. Förutom att hon är ett sjukt roligt sällskap så är hon precis som jag duktig på att göra små och stora fynd som passar in på våra stilar. Den här sängen till exempel, den stod mitt i trädgården och ropade på oss. Tyvärr var den inte till salu. Men när jag blir stor och har ett hus med en tomt, då ska jag sno den här idén rakt av. Tänk er att sätta upp ett tunt myggnät och somna en ljummen sommarnatt till ljudet av syrsor och flugor. (Ullkappan som Filippa har på sig köpte hon fem minuter tidigare, 200 meter bort, för en femtilapp. Helt okej ändå.)

Det tänker jag på ikväll. Och så tänker jag på att jag måste packa. Typ nu. För imorgon efter jobbet åker jag till Malmö. Och efter att ha sovit där en halv natt åker jag vidare mot London. Har ni tips om mysiga caféer, grymma butiker, fina promenadstråk… Håll inte inne med det du vet, dela med dig vettja :)

Sometimes I want to go to a flee market, and then it’s great that my sister-in-law also wants to. When I grow up and get a house with a lot I’m stealing the idea with the bed in the garden straight away. Imagine sleeping there on a mild summer night…

Now I need to pack. Because early on Saturday I’m heading towards London! What is your favourite part of the city?

This entry was posted in &Mer, Fotografi, Prylar. Bookmark the permalink.

One Response to While I Sleep in a Bed of Hay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>