Packing

Jag packar för fullt. Fast det får inte bli för fullt, jag ska gärna få plats med lite London-fynd också! Den blåvita kreationen är det senaste secondhand-fyndet. Det är en fantastisk, handsydd klänning och jag blir lycklig i hjärtat av att tänka på att jag är den enda i världen som har en sådan. 75 kronor var den lätt värd! Skorna andas England för mig och halsduken har jag själv stickat.

I’m packing the last stuff now. The blue-white creation it the latest second hand bargain. It is a fabulous, handsown dress and I get a warm feeling in my heart knowing that I am the only one in the world who has one. The shoes breathe England to me and the shawl I made myself.

This entry was posted in &Mer, Prylar. Bookmark the permalink.

One Response to Packing

  1. June says:

    Najs. Vare braa i London?
    Sv: Ja, fast jag vill ju inte ha den Sleekpaletten. I alla fall inte till det här syftet :) Ja, den innehåller ju både mineralolja och silikon, om jag inte minns fel, men jag är ju inte så himla noga med smink eftersom det ska tvättas bort. Och Sleeks ögonskuggor är så jäkla bra så jag kan inte motstå :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>