Sweet Dreams

… are made of these.

I veckan blev det bestämt. Jag har fått en ny tjänst vilket innebär att jag vet vad som kommer hända i höst. Det är dels en stor lättnad och dessutom kommer den nya tjänsten lära mig så otroligt mycket. Det liknar inget jag gjort förr. Nåja, liknar gör det kanske, men jag får en helt annan titel och andra arbetsuppgifter. Det pirrar i magen och jag längtar!

This week it got decided: I got the job that I’ve been hoping to get for a while now. I will learn a lot and it will be so much fun! I can’t wait to start!

This entry was posted in &Mer, Fotografi. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sweet Dreams

 1. June says:

  Tufft att bara ha en titel ju! Vi måste definitivt fira någon dag! Synd att jag jobbar till helgen och nästa helg. Fast jag är nog ledig både nu på fredag och nästa fredag i och för sig … Är du?
  Sv: Ja, jag har testat bikarbonat men bara några få dagar och inte “på riktigt”. Det har funkat helt okej hittills, men jag skulle nog behöva testa det helt och hållet i en vecka eller så för att kunna märka effekten ordentligt.

  • Designokrati says:

   Ja lite tufft är det allt ;) Jag är faktiskt ledig på fredag (nästa fredag vet jag inte) så det hade funkat för mig! Och Gustaf åker bort över helgen så det är bara bra om jag kan fylla den med roliga saker.

 2. filippa says:

  tjoho och grattis igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>