Jump Jump

Idag har jag shoppat, oj vad jag har shoppat. Det var ett tag sen jag la så mycket pengar på mig själv, men å andra sidan gick mer än hälften på mina presentkort och resten var underkläder – nödvändiga saker alltså. Så jag ska inte ha dåligt samvete. Några gjutjärnskonsoler till lägenheten blev det också.

Jag har gått runt i min jumpsuit från The Vintage Store i London och strumpbyxor från H&M. Min orangea skinnjacka fick åka av rätt fort för vilken värme vi haft i Skåne idag! Smyckena är gamla gåvor och skärpet fick jag för en femma på en loppis. Stolen är från 1800-talet och köpt på antikhandlaren nere i stan.

Today I’ve done some serious shopping. Some clothes, some underwear and some stuff for the apartment. I’ve walked around in my jumpsuit from The Vintage Store in London and tights from H&M. The chair is from the 19th century.

This entry was posted in &Mer, Kläder. Bookmark the permalink.

One Response to Jump Jump

  1. June says:

    Så fint! Älskar färgen på strumpbyxorna.
    Sv: Ja! Längden är inte perfekt (precis mitt emellan vadlång och hellång) men jag gillar den väldigt mycket ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>