Ordinary Everyday Life

Jag är hemma från Spanien igen och nu dröjer det nog ett tag innan jag reser utomlands. Fast jag borde ändå fixa nytt pass snarast så att jag inte står där på flygplatsen och har råkat boka biljetten i mitt nuvarande namn och har passet med mitt flicknamn, som när jag for till London…

Idag började jag min nya tjänst, som Visual Merchandiser/butikskommunikatör/dekoratör samt säljare i en inredningsbutik. Det är fantastiskt kul och jag ser fram emot morgondagen. Därför måste jag gå och lägga mig. Nu.

Ps. 30 grader i Spanien var helt okej ändå…

I’m back from Spain now. About 30 degrees which is quite alright. Today I started a new job as a Visual Merchandiser in an interior decorating store. It’s so exciting and I can’t wait for tomorrow. Which is why I have to go to bed. Now.

This entry was posted in &Mer, Resor. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ordinary Everyday Life

  1. Maria says:

    Lycka till idag! Jag antar att du är på väg till jobbet snart. Själv ska jag gå och lägga mig nu :P

    Kram!

  2. June says:

    Grymt. Hoppas det går bra på jobbet. Jättefin bild på dig :)
    Sv: Tack :P De hade ganska bra rea, massor av fina saker på halva priset. Bland annat en långkjol som är supersnygg men eftersom den är så somrig sket jag i den. Och så en kavaj som jag nästan köpte men jag sket i den också. De hade ett par ställningar med kläder för från 50 & 100 kronor och en hel del för halva priset. Så det var en rätt schysst rea, faktiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>