Dropping the Bomb

Nu är jag här igen!

Det har varit en alldeles för lång paus sen det förra inlägget men mycket har hänt och jag har helt enkelt inte orkat blogga. Inte orkat tänka ut roliga inlägg, knappt designat eller fotograferat alls. Och det är trist, men nu tror jag att jag är tillbaka. Litegrann, iaf.

Det största som hänt mig sedan sist, förutom att jag haft en ny tjänst att sätta mig in i, är att jag gått och blivit gravid! Och även om folk blir det hela tiden så måste det vara det störta som någonsin hänt. Det är så himla spännande och lite läskigt alltihop. Så detta har naturligtvis snott mycket av min energi.

Nu ska jag iväg och jobba. Fotot får visa den sista kvällen på förra året, för nu väntar en ny tid! Ha det så bra denna torsdag och hoppas vi hörs snart igen!

This entry was posted in &Mer. Bookmark the permalink.

6 Responses to Dropping the Bomb

 1. June says:

  Vilken härlig bild :)
  Sv: Bra, jag målade det här i förrgår eller tre dagar sedan, och de har slitits lite lite allra längst ut på naglarna, men inte så det har gått hela flagor, utan bara en tunn linje liksom. Det verkar sitta rätt bra faktiskt.

 2. June says:

  Nu är vi hemma och fit for spelkväll! Hur är läget annars?

 3. spiderchick says:

  Jag tror att jeansen kostade 299:-

  :-)

 4. June says:

  Sv: Galltvål är typ det bästa köpet jag gjort, ever :P

 5. June says:

  Sv: Jag har ofta upplevt det, speciellt förut när jag använde vanliga deos, att jag liksom blir immun mot den efter ett tag. Så det är nog bra att byta ibland. Jag avundas den som kan använda samma deo hela tiden, år efter år, och den verkar lika bra hela tiden.

  Ja! Första gången jag gjorde det tyckte jag inte att det funkade alls, men det blir bättre och bättre för varje gång. Nu kör jag på det efter rakning oftare än thaisticket faktiskt.

 6. spiderchick says:

  sv. sjömanströjan var i ärlighetens namn inte på rea och den kostade 99 kr :-) fin som attan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>